Zaptec Go: Lader elbilen automatisk når strømmen er lavest

Kvinne holder elbillader kabel som er tilkoblet i en hjemmelader

Zaptec Go – En norskprodusert hjemmelader til elbil.

Norges bilpark blir mer og mer elektrisk og majoriteten av nye biler som blir solgt er elektriske. 

For å kunne nyte alle fordelene som følger med elbil, så er det også lurt å ha en egen lader hjemme.

Vi har en lang erfaring og har gjennom årene utført en rekke ulike oppdrag, inkludert ladeinstallasjoner for både private og bedrifter.

Hva gjør Zaptec Go så spesielt?

For det første er det en allsidig og fleksibel ladeløsning. Med Zaptec Go kan man lade opp alle typer elbiler, uavhengig av produsent eller modell. Dette gjør det ideelt for familier med flere biler, eller for bedrifter som har en rekke ulike elektriske kjøretøy i sin flåte.

Den største fordelen med Zaptec Go er dens evne til å håndtere store mengder strøm. Laderen kan levere opptil 22 kW, noe som gjør at man kan lade elbilen på kort tid. 

Laderen er utstyrt med en rekke avanserte funksjoner som beskytter både bilen og husets elektriske anlegg. Blant annet har den et «jordfeilvern» som hindrer skadelig strøm fra å lekke ut i huset, samt en overlastbeskyttelse som beskytter bil og lader mot skade.

Rask og effektiv Zaptec Go-installasjon med veiledning

Når det gjelder installasjon av Zaptec Go, så kan man stole på Tallberg Elektro for å få jobben gjort raskt og effektivt. Våre erfarne elektrikere vet alt som trengs for å installere laderen riktig, og sørger også for å følge alle nødvendige regler og forskrifter.

For kunder som ønsker det, så kan vi også tilby en grundig gjennomgang og veiledning i hvordan man bruker laderen. Vi sørger for å gi detaljert opplæring i både ladeprosessen og i hvordan man bruker laderen mest effektivt.

Sammen kan vi sørge for at du har en pålitelig og effektiv ladeløsning hjemme, som gjør det enkelt og bekymringsfritt å lade opp elbilen hver gang den trenger det.