Terassevarmer

Terassevarmer som er på

Terrassevarmerne har en rekke fordeler som gjør dem til et ideelt alternativ for dem som ønsker å nyte uteplassen i de kjøligere månedene.

Terrassevarmerne vi leverer er av ytterste kvalitet og er konstruert for å vare lenge, så du kan være sikker på at de vil fungere i mange år fremover. 

Enten du har kjøpt en terrassevarmer selv eller ønsker å se vårt utvalg er det bare å ta kontakt. 

Installasjon 

Tallberg Elektros elektrikere har lang erfaring når det gjelder installasjon av terrassevarmere. For å sikre best mulig og tryggest mulig service følger de strenge retningslinjer hver gang. 

Det første trinnet i installasjonen av en terrassevarmer er å vurdere hvor det er mest hensiktsmessig å installere terrassevarmeren. Vi undersøker de eksisterende ledningene og kontrollerer at alle elektriske komponenter er i samsvar med lokale regler og forskrifter. Hvis det oppdages problemer, eller avvik blir avdekket vil vi rette opp o

Når vurderingen er fullført, begynner elektrikeren med å legge ut og koble til de nødvendige ledningene for strømforsyning. Vi benytter materialer av høy kvalitet som tåler forvitring og slitasje over tid.. Avhengig av hvilken type varmeovn som skal installeres, kan dette innebære montering av braketter eller boring av hull i vegger eller tak. 

Når alt er forsvarlig montert, kobler vi på hver komponent i henhold til produsentens anvisninger, og sørger for at alle tilkoblinger er tette og sikre. Til slutt utføres det en sikkerhetskontroll for å bekrefte at alt er riktig installert. Dette innebærer blant annet at de sjekker om det er løse ledninger eller andre farer som kan forårsake skade hvis de blir liggende uten tilsyn. 

Ta kontakt i dag.