Elbillading for borettslag, sameie og næring

Mann ser mot kamera, smiler, lener seg på elbillader

Ønsker du å tilby ladeinfrastruktur til elbilene til dine ansatte, beboere, eller gjester?

Vi har erfaring med å designe og installere elektriske anlegg som passer perfekt for din bygning, og som sørger for at elbilene kan lades raskt, sikkert og pålitelig.

Elbiler er en viktig del av overgangen til et mer bærekraftig samfunn og en renere fremtid. Med stadig flere elbiler på veiene, blir det også stadig viktigere å ha en pålitelig og effektiv ladeinfrastruktur på plass. Det er derfor viktig å installere ladere som passer til ditt borettslag eller ditt næringsbygg.

Våre elektrikere har lang erfaring i å installere ladeinfrastruktur til elbiler, både for borettslag og næringsbygg. Vi kjenner godt til de ulike utfordringene som kan oppstå i forbindelse med installasjon av ladere, og vi har utviklet gode rutiner for å håndtere disse utfordringene på en effektiv og sikker måte.

Vi kan bistå med planlegging av infrastrukturen og sørge for at du får de nødvendige tillatelsene for installasjonen og tar også hånd om selve installasjonen og sørger for at alt blir gjort i henhold til gjeldende forskrifter og standarder.

Vi tilbyr ulike varianter av ladere, avhengig av hvilken type lading som er ønsket og hva som passer best for ditt borettslag eller næringsbygg. 

Vi setter alltid kunden først, og er opptatt av å finne den beste løsningen for dere.

Kontakt oss i dag for å få en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe dere med å få på plass en pålitelig ladeinfrastruktur til elbilene.