El sjekk

Elektriker, fokusert på sikringsskap

En av de tjenestene vi tilbyr, er el-sjekk. Mange av tilfellene av brann i norske hjem starter i det elektriske anlegget.

Hva er en elsjekk?

En el sjekk vil identifisere eventuelle problemer eller potensielle risikoer i systemet ditt, og vi vil kunne gi deg råd om hvordan du kan forbedre systemet for å øke effektiviteten.

Når du eier et hjem, er det viktig å ha kontroll på med strømsystemet ditt. Å ha et system som fungerer optimalt vil ikke bare gjøre livet ditt enklere og mer strømlinjeformet, men det kan også spare deg for penger på strømregningen på lang sikt. 

Under vår sjekk vil vi se nærmere på alle aspekter av ditt strømsystem, inkludert ledninger, kontakter, stikkontakter, brytere og sikringer. 

Når vi har fullført sjekken, vil vi gi deg en rapport som vil oppsummere funnene våre og gi deg anbefalinger om hva du bør gjøre videre. Dette kan omfatte alt fra enkle renoveringer, som å bytte ut gamle kontakter og stikkontakter, til mer omfattende reparasjoner eller erstatning av hele systemer.

Hvor ofte burde man ta en elsjekk?

Det er viktig å utføre en elsjekk regelmessig for å sikre at ditt elektriske anlegg fungerer som det skal. Men, hvor ofte burde man ta en elsjekk?

For boliger er det anbefalt å ta en elsjekk hver 5-10 år avhengig av alder og tilstand på anlegget. Eldre hus med eldre anlegg kan ha behov for hyppigere sjekk. Det kan også være lurt å ta en elsjekk hvis man har kjøpt ny bolig eller utført større renovasjonsarbeid. Så hvis du ikke har tatt en elsjekk på en stund, er det kanskje på tide å bestille en sjekk for å være på den sikre siden.

Kompetanse og erfaring

Hos Tallberg Elektro har vi mange års erfaring med å inspisere og reparere strømsystemer i både hjem og hos bedrifter. Vi har et høyt fokus på kvalitet, og vi jobber alltid hardt for å sikre at kundene våre blir fornøyde. Dette er grunnen til at mange av våre kunder kommer tilbake til oss år etter år.

Kontakt oss i dag for å avtale en el-sjekk av strømsystemet ditt. Vi ser frem til å hjelpe deg!